Rom for rom


Inngang til det fremtidige vaskerommet

Vi reiste for å dobbeltsjekke mål på rom i det huset som vi skal bygge på

. Med ungene løpende fra rom til rom, og Ingvild som nesten hoppet ned kjellertrappa, ble det en noe hektisk visitt
. Vi fikk målt opp, og jeg fikk påpekt enda en gang at ja det skal være et så stort vaskerom, og ja det skal være dusj på vaskerommet. Det vi også fikk sett var at det er mulig å få et lite walk-in closet til Martin vegg i vegg med vaskerommet! Det vil si at om jeg setter inn en katteluke der så går det an å vippe inn klær som blir liggende på gulvet

properly assessed and advised patients.the aging men, who are better educated, more affluent sildenafil dosage.

. Helt perfekt! Og irritasjonsmoment fjernet for all fremtid. Vaskerommet skal ha en lang benk med vaskemaskin, tørketrommel og skuff til oppvaskmidler, samt skittentøyskurver under. Da blir det plass til bretting av klær og en kleskurv til hver på benken. Mulig det blir hyller over med lufttette plastikkbokser til div klær, men det får vi se på. Så blir det dusj og skifterom for gubben som bønder flest kommer skitten og langt fra tørrskodd inn i huset. Godt at det allerede står en utgangsdør som går direkte inn til det fremtidige vaskerommet. Barna synes det var moro å være med. Jeg pekte og sa raskt hvilke rom som skulle bli hva da vi gikk inn, og eldstemann hørte visst etter. «Hvor er lillesøster» spurte jeg mens vi stod i stua, det fremtidige toalettet/ kontoret/ barnerommet, og guttungen svarer «Hun sitter på vaskerommet og ser ut av vinduet».

Nå gleder jeg meg til å komme i gang! Og jeg tror jeg skal si til gubben at vi kan jo ha et litt mindre bad så han kan få mer enn et to meter bredt kontor. Eller kanskje ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *