Takstoler er på plass


Nå har de siste to ukene rast forbi for hele familien, og brått står reisverket nesten klart!

Huset med takstoler på bakken
Huset med takstoler på plass! Her mangler veranda og takstoler over inngangspartiet, samt vegg på kortsiden i 2.etg.

I går løftet gubben på plass takstoler. Dagen i dag har gått til å få på plass veggene på kortsidene i andre etasje, og takstoler over utbyggene. Om alt klaffer så står huset tett uten vinduer i starten av neste uke.

Huset sett fra inngangspartiet.

Jeg var på en etterlengtet jentetur planlagt for mange måneder siden denne helgen. Det var veldig dårlig timing med tanke på husbygging og jobb, men hvordan kunne jeg vite før jul at vi skulle smelle opp et hus i løpet av noen måneder på nyåret? Jeg tok en telefon til mamma og bonuspappa Svein, som sa ja til å passe ungene. Svein sa ja til å kjøre meg dit jeg skulle, så da var gubben fri til å jobbe så mye han ville i alle fall, og ungene merket ikke at jeg var borte fordi de var på overnattingstur hos besteforeldre. Vinn-vinn! Gubben ringte meg med bekymringsmeldig på lørdagen: «Du den trappa må vi finne en løsning på for den kan ikke stå der den er tegnet inn, en stanger jo i taket når en går opp!». Jeg fikk litt panikk der jeg var, langt hjemmefra og like langt fra det nye huset. Jeg ristet søvnen ut av systemet og skisserte raskt opp trappen slik jeg har tenkt den på et krøllete papir fra veska

helpful in preventing the cascade into serious erectile generic viagra online Misconception of ED and.

. Jeg vil ha en trapp som går i en bue fra gulvet og opp, ikke flatt inntil veggen hele veien til andre etasje. Det skal være 160 under taket ytterst der vegg møter tak i 2.etg. Det vil da etter det jeg har tegnet fra start ikke bli noen konflikt der de over 1.60-1.70, som gubben på 1.91, vil stange i taket når de går opp trappen, for den vil bue slik at trappen ender opp nesten mot midten av utstikkeren/ gangen/ messanin i 2.etg. Jeg skisser opp, sender bildet til gubben via mms og snap, og venter på svar. Svar kommer ikke, så jeg prøver å ringe. Pulsen er litt over middels høy. Jeg får ikke ringt ut på grunn av dekning, så jeg sender en 5-6 meldinger til. Jeg får «Ok. Det går sikkert» til svar. OK?!? Jeg er fremdeles usikker, her har jeg tegnet opp og sendt og får et noe usikkert svar tilbake. Et «Ok. Det går sikkert» er noe vagt når det står om et hus som for litt siden og kanskje fremdeles står i fare for å måtte få taustige istedet for trapp med skiltet «kun barn med mye energi har adgang» hengende i lufta. Eventuelt en trapp som sperrer for inngangen til kjøkkenet og innsynet til spiststuen. En småstresset gubbe som ringer(!) til dama som er på jentetur! Det er ikke svar godt nok. Men det kommer ikke noe oppfølgingssvar. Selv ikke med et oppfølgingsspørsmål fra meg. Mannfolk! Jeg roet meg litt etter litt, og var veldig spent da jeg kom hjem
. Selvfølgelig går det bra, det blir bare litt høyere vanskelighetsgrad på byggingen. Aha, derfor kort svar, han får ikke bygd trappa selv.

Kvelden i dag går til å se på piper til huset, og i løpet av uken vil vi få enda et tilbud på kjøkken. Det er kanskje snart klart for å legge opp det elektriske. Kanskje det blir innflytting før høsten allikevel?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *