Hønsenetting


Gubben kom hjem en god stund etter at ungene var lagt, og en av de hadde våknet et par ganger. Grunnmuren var ferdig støpt, og flere dager og kvelder hadde gått med til husbygging, og netter til papirarbeid
. Gubben slenger seg på sofaen etter mer papirarbeid, og jeg bestemmer meg for å laste opp bilder fra veranda til grunnmur. Så var det teksten under bildene. Klokken har bikket halv tolv, og jeg verker etter å gjøre noe annet enn å løpe opp til en unge som våkner etter noen uker med gubben på byggeplassen. «Martin, hva heter de hvite platene?» «Martin, MARTIN». Jeg rister litt i en fot jeg får tak i, gubben rister litt på hodet, glipper med øynene og svarer «eps-plater»

Care Physician viagra Additionally, such factors as (1) ease of administration,.

. Jeg skriver videre, og det kommer fort flere spørsmål «Martin, hva heter den nettingen?» «Martin, MARTIN, hva heter den hønsenettingen, hønsenetting?» «H ja».

Dagen etter er det en som sitter med latterkrampe i sofaen, tar opp telefonen for å ta bilder av skjermen mens han leser over innlegget. «Groper? Du har skrevet fyller grus i gropene». «Og hønsenetting, HØNSENETTING». Han knekker sammen igjen. «Men du sa det var det det var!» Forsvarer jeg meg. «Jeg spurte deg i går, jeg bare slang fram et alternativ så du skulle forstå hva jeg pratet om, og du sa JA!» «Nei nei nei, det har jeg aldri sagt, hønsenetting, det er armeringsjern». Gubben finner frem kameraet igjen for å ta bilde enda en gang, det hadde visst blitt skrevet hønsenetting to ganger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *