Vegger!


Nå blir det vegger!

Her ser en veggene som er satt opp på hver side av det gamle huset, og langveggen med kjøkkenvinduer. Stuevinduene på høyre side av langveggen har ikke blitt satt opp enda

Jeg tok meg en tur til byggeplassen og der var det ikke bare satt opp en sidevegg ved det gamle huset, men nesten hele langsiden var oppe! Jo mer som kommer på plass, jo lettere er det å se for seg hvordan det kan bli.

Søndag begynte de med å rive veggen på gamlehuset, den som er dekket med presenning på bildet. De avstivet med plank først så huset ikke skal falle sammen. På to og en halv dag gjorde de ferdig rivingen av veggen på gamlehuset, satte opp veggene til første etasje på sidene av gamlehuset, samt nesten ferdig med den lengste veggen. Den ble satt opp ferdig etter at jeg hadde reist. Da gjenstår det to kortvegger i første etasje. Etter at de er satt opp skal det helles på avrettingsmasse slik at gulvet blir 100 prosent plant og glatt

ED must also be distinguished from other sexual disorders How long does cialis take to work? Class IV Breathlessness at rest.

. Så gjenstår det å få opp andre etasje med gulv og vegger, bygge veggene ferdig så de ikke blir så vindfulle, samt takstoler som ankommer om tre uker, piper og tak.

Utsikt fra det ene stuevinduet. Vinduet ser litt lite ut på bildet, men veggen er 2,75 meter høy.

Jeg har vært på kjøkkenplanleggingsmøte, og begynner å se kjøkkenet litt mer for meg når jeg kan se ut av vinduene. Jeg har blitt litt usikker igjen på om jeg skal ha vasken under vinduet på langveggen eller kortveggen
. Det vinduet det ikke blir vask ved blir «arbeidsbenken». Vinduene blir høyere opp på veggen enn i stua så de ikke skal gå under kjøkkenbenken. Jeg spurte om gubben ikke kunne stå i et vindu så størrelsene blir mer virkelighetsnære, men han nektet. Jeg får skifte på jobb før jeg reiser dit neste gang så jeg kan bli med på bildet selv.

Kjøkkenvinduer på langveggen.
Kjøkkenvinduet på kortveggen som ikke er satt opp enda. Her blir det litt mer utsikt om vi tynner ut litt av trærne som står i dalen til venstre for låven.

Det blir lettere og lettere å se hva dette blir, men det er fremdeles en laaaang vei å gå før det er et skikkelig hus. Jeg er så spent så spent på de neste ukene! Gubben sier husbygging ikke er så morsomt, jeg derimot synes dette er veldig gøy! Undrer om jeg skifter mening når jeg må ta i et tak senere…

Synet som møtte meg da jeg kom kjørende. Plank fra veggen som er revet på gamlehuset, kortvegg på siden av gamlehuset som er satt opp, og nesten hele langveggen er oppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *