Vi starter i morgen!

I morgen begynner de på reisverket! Panel fra den siden av gamlehuset som skal stå inntil den nye delen ble revet i dag mens jentungen og jeg koste oss i solveggen til Line og Mads i Gjerdrum. I morgen er det ingen vei tilbake for plassering av de store dørene inne. Vi tenkte på å kutte det ned til en pipe, men etter å ha forhørt oss litt med mamma kom vi frem til at både for plassering av dører og sittegrupper/ spisebord holder vi fast ved to piper. De brukte ca tre uker på rørlegging og grunnmur med varmekabler og støp. Nå blir det utrolig spennende å følge oppsett av reisverk! Skulle det snø i morgen sa du? Kjører gubben din snø sa du? Skal dere begynne å sette opp reisverk akkurat i morgen sa du? Eh, ja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *