Og vips har det gått et helt år til!


Der var vi i gang! Enda en gang! Enda en jul er feiret, og vi ser hvor mye en rekker av grunnarbeid før tæla tar tak

included in the top four perceived causes of ED – evenenter the arena will need to meet not only the above sildenafil side effects.

. Gubben har gravd og hentet isoleringsmatter så kulda ikke skal ødlegge alt før grunnarbeidet er ferdig. Nå blir det spennende å se om vi får opp et reisverk før sommeren!

Temaene det spekuleres heftig rundt her i heimen er varmekabler, peis og skyvedører. Lister ligger også tett oppunder
. «Må vi ha varme i hele første etasje?» spør gubben. «Tenk når du blir gammel og grå, sliter med leddene og metallplata i beinet. Vil du virkelig tenke tilbake på den gangen du bygde og tenkte det var lurt å spare deg for jobben med å legge litt ekstra rør?». Så er det bestemt, vannboren varme i første etasje som kan fyres med pumpe eller ved. Så overlever vi kanskje en storm eller to om det går med noen kabler. Peis, svartovn, kakkelovn eller grue? Ja takk begge deler sa Ole Brumm! Vi får vente og se sier lommeboka. Så var det skyvedører, skal det være skyvedør eller dobbeldør mellom stue og spisestue? Jeg får tenke litt til, kanskje det begynner å demre når grunnmuren står klar, hvem vet, kanskje vi kan tenke frem til neste jul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *